FDC na Facebook

KLIK

Domov
Warning
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Razpis za XV. CELJSKO FOTOGRAFSKO RAZSTAVO 2014 Print

Fotografsko društvo Celje in celjska območna izpostava JSKD pod pokroviteljstvom Fotografske zveze Slovenije razpisujeta 15. Celjsko fotografsko razstavo.

 

Fotografe vabimo k oddaji fotografij, s svojimi deli lahko sodelujejo v dveh kategorijah. Prva je prosta tema, druga kategorija pa zajema serijo fotografij na temo ”Neverjetnost”.

 

Žirijo sestavljajo: Žiga Gričnik (KMF FZS), Tomo Jeseničnik (profesionalni fotograf), Jaka Babnik (profesionalni fotograf).

 

Read more...
 
Ex–tempore Kozjansko jabolko 2014 Print

Jesen je priložnost, da oprtamo svojo fotografsko opremo in se odpravimo na Kozjansko. Fotografsko društvo Celje in Kozjanski park pod pokroviteljstvom Fotografske zveze Slovenije objavljata fotografski razpis za vse, ki bodo lepote Kozjanskega parka ujeli skozi fotografski objektiv. Zmagovalec ex-tempora bo lahko postavil samostojno razstavo na gradu Podsreda, razstavo fotografij ex-tempora pa bomo pripravili v Slovensko-bavarski hiši v Podsredi 3. decembra 2014.

 

Na fotografski razpis se lahko ustvarjalci prijavijo v prostorih uprave Kozjanskega parka v Podsredi, pri Mojci Kunst. Prijave bodo sprejemali 5. oktobra med 7. in 8.30 uro, 10. in 11. oktobra od 8. do 19. ure in 12. oktobra od 8. do 16. ure. V tem času je treba oddati tudi fotografije.

 

Žirijo sestavljajo: Vinko Skale (MF FZS, MFIAP), Joco Žnidaršič (MF FZS) in mag. Teo Hrvoje Oršanič (direktor Kozjanskega parka).

 

Read more...
 
Fotografska delavnica za mladino Print

Read more...
 
Fotografski antikvariat Print

 

Read more...
 
Razpis za natečaj POLETJE V CELJU Print

Razpis za natečaj POLETJE V CELJU

Vabimo vas, da v vaše fotografske objektive ujamete poletni utrip v Celju. Poletje v Celju prinaša številne prireditve in aktivnosti, pa tudi sicer so skoraj povsem prenovljene mestne ulice dobrodošle za iskanje navdiha, tako za Celjane, ki mesto že dobro poznajo kot vse ostale obiskovalce od blizu in daleč. K sodelovanju na natečaju vabimo člane fotoklubov, društev, krožkov in vse druge ljubitelje fotografije. Natečaj je odprt do 14. septembra 2014. Žirija bo dela pregledala, najboljšim podelila nagrade in diplome, ob koncu natečaja bomo na Starem gradu v Celju odprli razstavo teh del. Temi natečaja sta dve, in sicer Poletje v Celju ter prosta tema.

 

Read more...
 
« StartPrev12345678NextEnd »Fotografsko društvo Celje

feed-image RSS novice